رئیس اتحادیه شیرینی و قنادی مشهد گفت: مردم صرفا به دلیل ارزانی شیرینی را از هرجایی خرید نکنند.
محمد فرزانی در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین اظهار داشت: مواد اولیه ای که در شیرینی و کیک استفاده می شود نسبت به ابتدای سال در حدود ۷۰ درصد گرانتر شده است از این رو قیمت شیرینی با توجه به نوع مواد اولیه ای که در تهیه آن استفاده می شود متفاوت است اما قیمت ها در این اتحادیه که از مرداد ماه تغییر جزئی داشته است ثابت بوده و در شب یلدا همچون سایر مناسبت های دیگر هیچ افزایش قیمتی نخواهد داشت. به طوری که قیمت هر کیلو شیرینی زبان و دانمارکی از ۱۳ تا ۱۷ هزار تومان، شیرینی تر از ۱۷ تا ۲۲ هزار تومان و هر کیلو کیک ساده نیز از ۱۸ تا ۲۵ هزار تومان می باشد و در مورد کیک های تزئینی بستگی به نوع مدل و تصویری که از سوی مشتریان سفارش داده می شود قیمت ها متغیر و توافقی بین مشتری و فروشنده می باشد. وی با بیان اینکه این اتحادیه ۸۰۰ عضو دارد و بالغ بر ۹۰ درصد اعضای ان پای بند به قوانین اتحادیه هستند، تصریح کرد : اگرچه شرایط اقتصادی جامعه به گونه ای است که مردم به دنبال ارزانی هستند اما از آن جا که شیرینی با موضوع سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد از مردم خواهش داریم شیرینی را ازمراکز مورد تایید این اتحادیه خرید کنند و صرفا به دلیل ارزان بودن، آن را از هر جایی خرید نکنند زیرا متاسفانه برخی افراد به صورت خانگی و همچنین کارگاه های غیر مجاز و زیر زمینی، بدون توجه به سلامتی مردم و به دور از نظارت های بهداشتی و نوع مواد اولیه ای که استفاده می کنند شیرینی و کیک را بدون هیچ گونه استاندارد و آدرسی به قیمت پایین در سوپرمارکتی ها، میوه فروشی ها، در کنار خیابان و مکانی هایی نظیر بهشت رضا و خواجه ربیع به فروش می رسانند که باید تاکید کنم در این موارد اگر اتفاقی برای هر کدام از شهروندان رخ دهد به هیچ وجه نمی توانند آن را پیگیری کنند زیرا هیچ گونه آدرس و نشانه ای از تولید کننده در اختیار ندارند. فرزانی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون چندین مرکز غیر مجاز تولید شیرینی در مشهد شناسایی شده است، افزود : از طرفی متاسفانه با اینگونه تخلفات نیز برخورد قاطعی صورت نمی گیرد و بعضا مشاهده شده است که علی رغم اینکه کارگاه های غیر مجاز شناسایی و به مراجع قانونی معرفی شده اند اما چون برخورد قاطعی با آنها صورت نگرفته است مجددا در منطقه دیگری و حتی به دور از شهر و در کارگاه های غیر استاندارد اقدام به تولید شیرینی و کیک کرده و با شبکه توزیع قوی که در اختیار دارند در سطح شهر به فروش می رسانند. وی بیان داشت: بازرسی در بازار شیرینی از دوشنبه هفته گذشته در شهر مشهد توسط ۱۲ بازرس این اتحادیه شروع شده است و در مواردی که تخلفاتی صورت گرفته بود با آنها برخورد صورت گرفت از طرفی سامانه شکایت این اتحادیه به شماره تلفن ۳۷۲۵۶۷۲۸ از ساعت ۷.۳۰ صبح الی ۱۴ و همچنین دفتر این اتحادیه به آدرس حر عاملی ۴۷ طبق دوم پمب بنزین، آماده پاسخگویی به شکایات و انتقادات شهروندان می باشد.
نظر شما